Oh Smart Bro..

Friday, February 26, 2010

.. jangan kau bertukar jadi SEMAT BERUK sudah la ya.

Our new usb modem menggantikan cik blue cube. Cik blu cube akan kami let go pada future customer iaitu Abang Na'ai my bil hehehe. Semalam En. Nazir try tukar blue cube tapi tak boleh. Jadi kami sebulat suara berpakat nak terminate line lama dan diganti line baru. Kebetulan ada promosi kat Celcom Centre usb modem + celcom 3g line dengan harga RM100 dan dapat free sim card xpax. Smart Bro boleh guna 5 jenis sim card selain celcom.Esok saya pula akan ke sana nak terminate line celcom yang lama. Lega sikit dah boleh bersiaran langsung di rumah yehaaa.

[posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. [b]Transcend SD 4G[/b]

    [url=http://info.je1.ru/GPS_038.html]Подробнее...[/url]

    ReplyDelete
  2. ok ke long?? klu camtuh ble la skodeng ko slalu

    ReplyDelete
  3. ::cdot the dot:: >>tngok le kalo mood mari..hehehe

    ReplyDelete
  4. ehe!? samelah.. aku pon baru apply promosi tu.. kehkehkeh

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!