Blogging Life

Saya Jadi Sebu Bila..

Monday, February 22, 2010


  • ..berukband menjadi beruk.. saya tak dapat online time cuti.. sebab utama malas nak connect dengan handphone.. wahai En. Nazir, cepatlah sikit pergi Celcom Centre minta tukar usb modem tu..

  • ..tak dapat update blog dengan jayanya..jadi blog saya macam blog mati beragan je rupanya

  • ..rasa nak demam time2 weekend tapi tak demam2.. hidung jadi sumbat..kalau nak demam pun demam la time weekdays ;p

  • ..ada makhluk2 yang mengganggu emosi saya, ni pembawakan dari hari Jumaat lepas tapi tak apa saya dah sedekah Al-Fatihah kat makhluk ciptaan Allah tu
  • ..perut saya lapar.. full stop!



post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. sama ah makhluk perosak tu spoilt mood tau...dari aku yang emo... cam nak nangis pun ada ni tau..

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy >>meh la kte beradu nangis..

    ReplyDelete
  3. Alimaz-Kembara Terasing >>dh knyang smpai ting tong ni..hehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!