Sudah Jatuh Ditimpa Tangga..

Thursday, February 25, 2010

.. lepas tu tercium pula tahi ayam huhuhu~

Petang tadi menaip minutes of meeting, mengarang ayat power (hahaha power lah sangat) tiba2 semua yang di save hilang. Inilah yang saya maksudkan 'dah jatuh ditimpa tangga'.

Dalam keadaan bengang saya ke ladies melepas hajat tiba2 gelang tangan pemberian Capt Kamarol berderai ke lantai dan sebiji manik melenting masuk ke dalam toilet bowl huhuhu~ Inilah yang saya maksudkan 'tercium pula tahi ayam'

Entah apa2 je la si Herni ni kan. Merepek meraban malam2 hari.

[posted via nokia xpressmusic]

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!