Colleagues

Terima Kasih Korang!

Wednesday, February 10, 2010

Last Friday, kami makan KFC secara berjemaah. Dah lama plan nak belanja diorang ni yang dah banyak membantu saya di office, hari ni baru terlaksana.

Tukang pergi beli KFC adalah Ita dan Siti. Kesian diorang basah kuyup kena hujan. Maklum la saya tak ada kereta hari tu, kalau tak sure berangkut ramai2 ke KFC R&R.



Diorang beli KFC Family Feast Combo B, dapat la hadiah 2 KFC porcelain herat-shaped container. Satu bagi Siti, satu lagi saya yang ambil. Oooo share partner saya yang sorang lagi tu tak dapat, dia dapat makan je hahaha.



Ni dia, bekas porcelain tu. Kalau kumpul banyak2 dah boleh buat bekas kuih raya hehehe~ tapi saiz kecil sangat, tak berapa sesuai rasanya kalau kuih comel2 ok la kot~

.. tolong2.. saya ada banyak entri tertunggak~


[auto publish]


post signature

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. haha makan kepci pun berjemaah :P

    uish bikin mel terasa nak makan kepci lak :|

    ReplyDelete
  2. Melz >>hehehe..jom cni akk blnje melz..hehehe

    ReplyDelete
  3. heh.. cantik lah mangkuk tu, sape nak kasi free nih?

    ReplyDelete
  4. JaNnAh >>hehehe..sila beli family feast nti dpt la free..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!