Acer Notebook

My Baby Blue Ada Skin Baru

Tuesday, March 09, 2010



En. Nazir yang belikan skin untuk Baby Blue ni. Merengek2 minta kaler pink masa nak beli lappy tapi tak dapat. Katanya geli nak bawa lappy pink. Cheh~ layankan saja. Merengek2 lagi minta skin yang ada ciri2 pink, cari2 tak ada yang cantik katanya.

Akhirnya dapat yang ini. Entah apa corak agaknya layankan je la. Cuma tak puas hati Apek yang lekatkan skin macam lekat sambil pejam mata. Apek2.. bilalah nak berubah ;p


updatae blog sambil urut belakang mak.. kesian mak mengerang sakit perut..


 [auto publish]


post signature


You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. org lelaki mmg x suke pink gaknye ek? Husband aku masa beli Mr.Black ni pun sama mule2 aku berkenan gile nak pink dia xnak kata dia nak pink beli sdiri hampeh.... blog warne pink dia complaint... tapi yg aku pelik baju Daneen bleh plak dia pilih color PINK confuse2x

    ReplyDelete
  2. update blog sambil mengurut??

    kelas!

    ReplyDelete
  3. blog2 juga, kesihatan mak perlu dijaga.. anak solehah nih

    ReplyDelete
  4. kasihkuamiera >>hehehe msh bersabar..

    ReplyDelete
  5. green apple >>hehehe..type sket.. gi urut jap..pas tu type balik..hehehe

    ReplyDelete
  6. E.d.Y >>amin2..msh mmperbaiki diri..

    ReplyDelete
  7. hajarus >>amin2..blm smpai lg jar thp tu..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!