Family's Birthday

Sambutan Hari Lahir Untuk Mereka Yang Saya Sayangi :)

Tuesday, March 16, 2010

Entri lama yang lupa untuk di publish :)

Kami sempat menyambut birthday Mak dan En. Nazir bulan lepas. Kalau dulu kami sambut sekeluarga ramai2 dengan mengumpul semua anak beranak yang lahir dalam bulan 2. Tapi kali ini, keadaan tak mengizinkan. Kami sambut anak beranak kami saja. Kebetulan Pak Anjang sekeluarga datang menjengah Mak, jadi kami ajak sekali potong kek sama2 kerana dia juga lahir bulan Febuari.



Sebenarnya Mak tak nak bila kami ajak potong kek, maklumlah keadaan dia macam tu. Tapi kami tetap pujuk rayu dia, niat kami memang nak buat dia happy.



I love both of u!


Kami sekeluarga without Ayu, kebetulan dia dapat berita yang kawan dia meninggal dunia pada malam tu, jadi dia tak ada masa ni.



Pak Anjang's family without Adik, Adik pun sama pergi menziarah kawan.



Ana dan Pak Anjang yang tak boleh dipisahkan.



Mereka masih lelaki sejati :)



Dah nak habis makan barulah Ayu balik, jadi sempat juga la snap gambar ramai2.



Last but not least, peace!

Menu malam tu sangat ringkas dan last minute punya order. Kek saya beli petang tu ditemani Ayu. Balik rumah sempat beli mee hoon goreng, sate, nugget dan ayamas. Alhamdulillah kenyang :) Ayah nampaknya yang paling lapar, Mak cuma jamah sate je sikit. Saya? Of course bedal semua ;p

Semoga mereka2 yang saya sayang sentiasa gembira :)

[gambar saya berdua dengan En. Nazir mana perginya entah, mesti dia terdelete ni cheh]


[auto publish]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. meriah..happy belated birthday untuk mereka semua..:)

    ReplyDelete
  2. meriah sungguh... weyyy aku leh tgk gambo Nazir & pak anjang ko, gambo tu aku x kisah tp yg ko tulis tu wat aku gelak, puas aku mikir makna ko tulis tu, ngokngek jek.. semoga mak ko cpat2 sihat hendaknye...

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy>>hahahaha..btul la mereka bukan gay..dlm bahasa plg jelasnya..tq long 4 ur doa..

    ReplyDelete
  4. semoga org2 yg ko syg sihat selamanya, long...

    ReplyDelete
  5. ::cdot the dot::>>tq dot..aku pn hrp cam tu..

    ReplyDelete
  6. …may God bless you guys, always… and wah!! sdp nyer cake!! mkn sengsorg… kdek! :P

    World Peace!

    ReplyDelete
  7. nazame>>tq2..

    cake hanya utk org yg cntik je..hahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!