Broadband

Selamat Tinggal BB Lama

Monday, March 01, 2010


Hari Sabtu saya menyempatkan diri untuk ke Celcom JB Branch di Kempas semata2 untuk terminate line 3G yang lama. Penat juga menunggu giliran memandangkan dah sampai agak lewat, maklumlah hari Sabtu kan half day je orang pun ramai mengejar masa.

Akhirnya settle semuanya, berjaya juga terminate kang kalau lambat2 mahu bulan depan kena bayar dua bil. Lepas siap semuanya, terus berdezup ke HSI dengan Ayu.

Weekend saya adalah di HSI sahaja.


You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. chenta>>sbb nye, usb modem blue cube xleh support windows 7.. jadi nk bli usb modem bru shja agk mhl..klau bli ngn line 3g agk murh.. jd dh ade 2 line.. kna la terminate yg lame..hehehe

    ReplyDelete
  2. Salam...korang dua ni minat wat blog...tahniah...boleh aku follow blog ko...?

    ReplyDelete
  3. camne perkembangan terbaru mak akak.. harap bertambah sihat yer...

    ReplyDelete
  4. hajarus >>alhamdulillah jar.. 2 3 ari lg leh balik la..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!