Blog

www.herneenazir.com

Wednesday, March 10, 2010

Kesinambungan entri  di bawah, perubahan yang saya maksudkan adalah perubahan domain name sahaja hehehe~ Nak tukar hosting bagai tu semua belum berapa nak reti la jadi tetap menggunakan blogspot sebagai hosting. Ni pun minta tunjuk ajar dari En. Zaimi dan awek kesayangannya Cik Syazni. Thanks to both of u :)

Walaupun blog saya tak seglamour blog mereka2 di luar sana, tapi tetap juga teringin berdomain name sendiri. Jadi tetap setia bersama menyelami kehidupan saya dan En. Nazir di...





[alamak semua komen2 lama hilang.. siapa terror boleh ajarin gue enggak??? ;p]


post signature

You Might Also Like

11 Th♥ught (s)

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nice one ;) hehehe teruskan berblogging keh

    ReplyDelete
  3. wah.. .com tu...xmampu lg..hehe

    ReplyDelete
  4. kenwooi>>tq kenwooi..i'm still learning.. :)

    ReplyDelete
  5. E.d.Y>>ala ni .com main2 je edy..hehehe

    ReplyDelete
  6. Best2 ajar ah pulok cara2nye che'long camne...berapa charge???

    ReplyDelete
  7. wah2....boleh dapat title Blogger teraktif di PTP ni ;p

    ReplyDelete
  8. helehhhh....takat2 .com tuh apa la sgt...aku ni pun ada dot tau...cDOT..tak heran pun...malas nak kerek jek...eh, long..ko agak2 kan long, aku ada tak penyakit DENGS tuh long???

    ReplyDelete
  9. wah ada nama aku ngan syazni di situ. hehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!