Bual Kosong

Aku Sepasang Kasut ;p

Thursday, April 29, 2010



Siapalah tuan punya kasut ni kan. Ganas betul, baru pakai kasut ni dua hari dah jadi macam ni. Lepas ni kena beli kasut besi la kot hahaha~ Sori kepada tuan punya kasut yang bernama Ita (bukan nama sebenar ;p) kerana telah menayang kasut yang malang ni kat dalam blog.

Kalau macam ni confirm kasut ni buat karangan "Aku Sepasang Kasut" lepas ni. Apa yang saya merepek ni entah la hehehe~


©Hernee Nazir – Entri yang tak berilmiah :)

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. mmg betul2 ganas tu, camne leh tapak tu terbelah 2...

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy >>tu la bru pakai 2 hari tu..hehehe..

    ReplyDelete
  3. kesian kasut tuh.. ganaz tuh tuannya yer.. ekeke..

    ReplyDelete
  4. ct rahani >>hehehe..ksut tu tkjut tuan die eksiden ari isnin ari tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. ::cdot the dot::>>not mine la dot..mine yg kt n3 ats nun..

    ReplyDelete
  6. sophie >>tuan die bkl cari pnggnti tu sophie..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!