Blogging Life

Bersyukurlah Walaupun Sedikit.. Thanks Nuffnang!

Thursday, April 01, 2010

Dalam melayani kesedihan, terselit juga kegembiraan. Walau tak segunung habuannya, tetap bersyukur. Tak perlu saya beritahu berapa jumlahnya, nanti malu seumur hidup, dapat duit sikit nak heboh satu dunia :)

Email dari Nuffnang yang saya terima kelmarin.


Payment advice from HSBC..



Alhamdulillah rezeki untuk cheque yang pertama kali ditebus daripada Nuffnang. Hasil dari blogging di blog picisan ini. Kalau boleh duit yang sedikit ni, saya nak kongsikan dengan pengunjung blog ini. Tanpa anda, tak mungkin blog ini jadi meriah. Terima kasih kepada semua.

Insya'Allah saya akan adakan contest di blog ini tak lama lagi. Tunggu...

Apa pun thanks to Nuffnang.. I Love Nuffnang!

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. wah dah dapat duit nuffnang dah? tahniah! aku jugak yang tak merasa lagi. T.T

    ReplyDelete
  2. rezeki..rezeki..belanja ah hehehe

    ReplyDelete
  3. wah..bestnyer dpt 1st pymnt..dr siti..hua hua.//x gerak2...

    ReplyDelete
  4. Mummy Dasy>>blanje lollipop lps la..hehehe

    ReplyDelete
  5. Siti @ nurie >>bthun nk dot siti oi..

    ReplyDelete
  6. c.long..x nak try adsense plak ke???

    ReplyDelete
  7. lady D>>hehehe..ni pn bru dpt seciput yot oi..hehehe

    ReplyDelete
  8. da ade dot com ni try ler adsense lak...hohohoho...mane tau lg lumayan dr nuffnang....

    ReplyDelete
  9. Lady D>>hehe..nti la yot bru try..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!