Memories

Cuba Teka Yang Mana Saya???

Friday, April 30, 2010



Hahahaha.. soalan macam la susah sangat nak cari yang mana saya. Senang je nak cari sebenarnya, yang paling comot tu la saya. Masa ni berat dalam lingkungan 43-45 kg ala2 model Slim World tak jadi hahaha~ Nak cecah 46 kg tu pun susah gila. Apa motif cerita berat pulak ni??? hehehe~

Gambar ni saya jumpa kat fb ex-classmate masa Diploma dulu. Masa ni lawatan ke Majlis Perbandaran Alor Gajah bersama Puan Norzaini, lecturer Local Government. Tiba2 rasa rindu dengan kawan2 semua. 

Korang jomlah buat reunion kat Melaka ke kat mana2 ke..


©Hernee Nazir – Jom reunion sambil makan ayam hitam pakcik cafe yang sedap nyum2..

[auto publish]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. nasazfroG>> tet..btul2..mmg 2 dr kanan.. tp yg dudukkah? yg berdirikah?? hehehehe

    ReplyDelete
  2. sophie >>hehehe..sila berkenalan..hehe

    ReplyDelete
  3. 2 dari kanan kat barisan no 2 dr depan... ala yang pakai spek tu... betul tak k.hernee?

    ReplyDelete
  4. hajarus>>btul2..pndai hajar..10 markah..hehehe

    ReplyDelete
  5. tak perasan saya bdk2 dpa melaka rupanya sampai hernee mentioned cik norzaini.
    waktu belajar lah waktu yg plg best.

    ReplyDelete
  6. 3yearshousewife>>hehehe..simbol utama tu jebat duk depan skali..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!