Bual Kosong

Dengki Tayang Kasut Orang, Tak Sedar Kasut Sendiri Kena Dengki ;p

Thursday, April 29, 2010


Tengahari tadi time rehat pakai selipar jadi tak perasan ada chipmunk mendengki. Tup2 tengok kasut saya dah ada kat atas nun. Chipmunk betul.



Dah le kasut ni dah uzur (sambil kenyit2 mata kat En. Nazir) , lagi mau dengki tapi tak seuzur kasut kat bawah tu.. hehehe~ Apa kes hari ni update cerita pasal kasut je ni haish~



©Hernee Nazir – Misi mencari kasut baru akan bermula. Kasut lain ada tapi kasut yang dah uzur tu juga yang sedap dipakai :)

[auto publish]

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. n...sila pahami hasrat hati bini anda...sila...sila...

    ReplyDelete
  2. betul3x...sila fahami niat tersirat dan tersurat..

    ReplyDelete
  3. Dulu selalu kena nyorok pencil case kat tmpat tinggi

    ReplyDelete
  4. dan dan terus carik kasut baru..huhu

    ReplyDelete
  5. wah... terus nak cari kasut baru ye.. ater kasut dah uzurkan.. haruslah ye..

    ReplyDelete
  6. betui 2..yg lama stil gak yg terbek..;)

    ReplyDelete
  7. ct pun nak beli kasut...tapi asben kata tunggu kaki ku yg gumuks plus gebus ni kurus dulu...hu hu hu

    ReplyDelete
  8. ::cdot the dot:: >>alhamdulillah dia fhm..hehehe

    ReplyDelete
  9. Mummy Dasy >>tersurat n tersirat smua die dh kaji..hehehe

    ReplyDelete
  10. sophie>>tau xpe..dh mcm bdk skolah dh ni ha..main nyorok2..hehehe

    ReplyDelete
  11. E.d.Y >>alasan kna mantop dik oi..hehehe

    ReplyDelete
  12. Nor Aishah >>tu la dh uzur dh tu..jln pn dh tsenget2...hehehe

    ReplyDelete
  13. Mr Rulez >>tu la..bli cmane bru pn msti nk yg lame gak..hehehe

    ReplyDelete
  14. Siti @ nurie >>alahai lamenye nk tnggu kaki kurus siti..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!