Frenz Birthday

Happy Birthday To Kak Intan

Tuesday, April 27, 2010



 Happy Birthday to Kak Intan

27 April 2010

Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Amin..

Kak Intan ni kawan baru saya sejak bulan 2 hari tu. Kalau sebelum ni saya the one and only female staff, sekarang tidak lagi. Tengahari dah ada geng makan, dalam office dah bertambah geng gelak2. Sebelum ni dia kat Finance Department, dapat offer new job dia transfer la ke Marine Department. Tu je kot secara ringkas about Kak Intan :)


©Hernee Nazir –Next month will be my hari tua ;p

[auto publish]

You Might Also Like

16 Th♥ught (s)

  1. Happy Birthday to kak Intan..hehehe..nakkk jugak....

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi dari saya....:-)

    ReplyDelete
  3. hapy beday kak intan!!!!!!!!

    kalau ada kek tu bawak turun ke tingkat 2 la ekkkk...hehe

    ReplyDelete
  4. hrpi birthday kak intan , hhehehe.

    next month bday akak xnk buat contest ke ? hehehe .

    ReplyDelete
  5. hepi birthday k.intan..
    k.intan mmg suke gelak..kwn gelak mummy mase kt finance..sekrg da xde kwan + kakak gelk nie..klu gelk ujung finance sampai ke ujung project boleh dgr...kihkihkihkih..
    pdn lh korg berdua..

    ReplyDelete
  6. sillyloo>>tq on behalf of kak intan ;p

    ReplyDelete
  7. SURIA AMANDA>>its ok..blh je nk wish..hehehe

    ReplyDelete
  8. Zaza >>alamak xde kek la..yg ade tpung n telur je ni nk dengki kak intan..hehehe

    ReplyDelete
  9. Aus MeLankoLik >>insya'Allah dlm prancangan ni Aus..last year akk wat..maybe dis year pn nk wat contest gak..hehehe

    ReplyDelete
  10. M.U.M.M.Y.P.I.N.K.>>tau xpe..ko bygkn suare aku gbung ngn k.intan..opis xde org pn cam ade 10 org..

    ReplyDelete
  11. happy birthday to kawan yg teman awak lunch tu..=)

    ReplyDelete
  12. ...Kak Intan yg tudung nyer dipenuhi dgn Intan2.. hehhe weh hernee psl birthday sya yg ke-28 x masuk sini? bwweekk!! :P

    ReplyDelete
  13. nazame>>lupe la..lg pun umur dh byk2 sgt tu..hahahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!