Frenz

Lawatan Makcik Misi Pada 19 Februari

Wednesday, April 07, 2010


Cerita lama, buktinya gambar adalah antik.. ;p

Waktu melawat Azie yang selamat melahirkan baby boy yang handsome bersama2 Seed dan Dida. Masa ni Dida masih membuyong, sekarang baby dia pun dah boleh berlari baby Azie pula dah mula minta adik ;p

Maaf terlupa nama baby ni, yang saya ingat cuma ada Iskandar dihujung nama sempena tarikh kemangkatan Almarhum DYMM Sultan Iskandar Alhaj Ibni Al-Marhum Sultan Ismail.

Ok, itu saja nak cerita.


© Hernee Nazir pagi tadi ada gempa bumi di Acheh rupanya.

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. comeynye bayi baru lahir!geram

    ReplyDelete
  2. zairie>>mcm mak n ayh die gak..hehee

    ReplyDelete
  3. bagusla...anak azie dah nak menikah minggu dpn, baru la ko tempel pic dia kan...

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot::>>ko tngok ke? ke? ke?

    ReplyDelete
  5. statement x ngagak, klu nikah pun anak ko dulu DOT..
    aku dah ingat nama anak dia ASYRAFF ISKANDAR..spelling tu xtau ah betul ke x...

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy >>a'ah btul la tu name die..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!