Foods Review

Lontong Kering Terbaik Dari Ladang ;p

Wednesday, April 21, 2010

Mempersembahkan Lontong Kering terbaik dari ladang ;p dari warung yang tak diketahui namanya tapi yang dikenali ownernya.

Entri ni tak ada niat nak bagi kecur air liur pada para2 ibu mengandung atau siapa2 yang kelaparan ya hehehe~ Harap bersabar dan bertenang, tak suka jangan tengok sebab saya nak tunjuk favourite food saya ni ngeh2.

Ok, kita mulakan dengan..


Pandangan dari sisi atas..



Pandangan dari sisi kanan..



Pandangan dari sisi kiri..

Macamana? Teringin nak rasa? Kalau teringin mari datang sini, nanti saya belanja makan lontong kering sampai lebam ;) Dijamin puas hati dan akan datang lagi warung ni lepas ni. Memang sedap gila. Bila makan ayam masak merah ni, saya teringat ayam masak merah mak yang tak mungkin dapat saya rasa lagi. Huwaaaa.. sangat touching bila menyuap ayam masak merah tu. Ok2 takmo sedih2 lagi. 

Sekian, jamuan mata untuk pagi ini. Harap semuanya kenyang. Burpp.. Alhamdulillah ;p


©Hernee Nazir – Terlupa nak mintak hand phone number makcik tu. Kalau ada nanti lain kali senang nak book lontong kering sebelum pergi kerja :)

[auto publish]

You Might Also Like

18 Th♥ught (s)

  1. huish... leleh lior dibuatnya.. walaupun dah perkene nasi lemak n kopi sebungkus.. bila tgk lontong ni perut ku mula berkeroncong semula... mintak sikit boleh.. posto ke? hehehe

    ReplyDelete
  2. Alimaz-Kembara Terasing>>meh la dtg johor..hehehe

    ReplyDelete
  3. woh...nampak sungguh menyelerakan....

    ReplyDelete
  4. Mr Kamikaze>>sgt2 menyelerekan..ditmbh dgn paru2 goreng tu..nyum2 sdapnye..

    ReplyDelete
  5. bukan main lagi..sarapan lontong tk ajak kite..

    ReplyDelete
  6. ...tu ah kedek!! bweekk!!

    'sharing is caring...' ;)

    ReplyDelete
  7. walau pun kejur liur camne pun tp hajar tetap sker n3 makan2 ni...

    alohai sedapnyer kak...

    ReplyDelete
  8. Ajey Mahat>>hehehehe..duit x ckup la..alasan bernas x tu?hehehe

    ReplyDelete
  9. nazame>>ooo gua lu kate 'kedek' aeh..xpe2..mmg kedek pn..hehehe

    ReplyDelete
  10. hajarus >>hehehe..ni bls dndam kt hajar yg suke gak terliurkn akk..hehehe

    ReplyDelete
  11. yaAllah...sedapnyeee....lapar giler rasanya sekarang

    ReplyDelete
  12. hernee..meh kasi address..nak gie sana..suh hernee banjer..kejam entry ni huhuhuh..

    ReplyDelete
  13. atty's>>hehehehe..kejam aeh kak..blh je nk banjer akk..

    ReplyDelete
  14. akak, sedapnyer....
    teringin la..yummy!! yummy!!

    ReplyDelete
  15. ~mama danish~ >>alahai siannye ida..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!