En. Nazir

Mood En. Nazir: Sedang Menuntut Ilmu :p

Sunday, April 25, 2010

[pic credit to: sifoo.com]


Hari ni hari kedua En. Nazir menuntu ilmu photoshop dengan sifoo.com kat Universiti Teknologi Malaysia (UTM) Skudai. Nak harapkan wife dia share ilmu PS ni dengan dia memang tak boleh haraplah. Wife dia lagi kedaung bab2 PS ni. Yang wife dia tahu cuma photoscape je. Tu pun part yang mudah2 asal boleh edit hehehe~ Harap2 Allah permudahkan ilmu2 tu nak meresap ke dalam minda En. Nazir, dapat juga tambah2 ilmu yang ada. Lepas ni sesi menambah ilmu fotografi pulak.Insya'allah kalau ada rezeki :)



©Hernee Nazir – Tak dapek la makcik nak jengah Jom Heboh :(

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. slmt study ps. syok tau kalo dah reti guna :)

    ReplyDelete
  2. Matt>>hehe..tu la b4 this die tau yg basic2 je..nk gak tau yg lbh advance..

    ReplyDelete
  3. wuuu~
    nak gak blajo ps .
    tp software ilang suda T.T

    ReplyDelete
  4. betul ah semalam tu dia..nmpk kat FB sifoo.com glamour...

    ReplyDelete
  5. ╚► capital S hana ◄╗>>beli la bru..hehehe

    ReplyDelete
  6. ╚► capital S hana ◄╗>>beli la bru..hehehe

    ReplyDelete
  7. aku aminkan doa ko...mudah2an ilmu tuh meresap masuk dlm kpala dia...aminnnnn........utk ko tak yah kot, kedaung kan...

    ReplyDelete
  8. pasni abeh la sume gmbo dieditnye eik..hehe

    ReplyDelete
  9. alahai
    jauh sangat kot
    camne nak p?
    urmmm

    ReplyDelete
  10. ::cdot the dot:: >>ciss kuang asam ko..

    ReplyDelete
  11. zac zirwan >>hahaha..tnggu je lah nti kuar le kt blog die tu..hehehe

    ReplyDelete
  12. joegrimjow >>kt kl pn diorg ade wat..kalo blik cuti blh la gi..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!