Makan²

Saya Nak Ini.. Saya Nak Ini..

Thursday, April 15, 2010



[gambar ihsan pokcik google]


Malam ni saya teringin nak makan steamboat lak.
Aduhai.. macam2 la tekak ni..
Ada je punca2 nak menambah berat dan lemak2..
Sabar2.. weekend lebur2 sendiri je..
Tak pun paksa En. Nazir cari sampai dapat..
Sedapnya.. Nyum2..

Ada gak yang mimpi makan steamboat malam ni.. ;p
Jom google resepi terhebat membuat steamboat.. terhebat tuuuu..
Kalau menjadi tunggu entri masak2 makcik di hujung minggu ya..
Dah lama tak berkongsi masakan kat blog kan..
tapi tak bermakna tuan punya blog sedang berhenti dari aktiviti makan..
Makan2 masih diteruskan..
Cuma malas nak tayang takut ada yang makan hati.. hehehe~

Selamat Malam Jumaat ;p


[yeay! layout dah tak meragam lagi.. i love my blog. muahhh2.. ;p]

You Might Also Like

22 Th♥ught (s)

  1. tgk pun lapar... nasib bek on strict diet.. ahahaha :P

    ReplyDelete
  2. ~Ann~>> wow strict diet tu..tcbr dngr ni..nk diet x terdiet2 lg neh..hadoi..

    ReplyDelete
  3. makan selagi boleh makan..
    jgn ditahan2.. nnti seksa diri.. hehehhee

    ReplyDelete
  4. Lyn Yusoff>>hhehehe..btullah..mkn ttp mkn..

    ReplyDelete
  5. gambar ehsan pakcik google tu memang meriah lauk pauknyee

    ReplyDelete
  6. steamboat nie makan panas2x .... memang mengenyangkan....takyah makan nasik pun ok....

    ReplyDelete
  7. anyway.... kat maner yea tempat makan steamboat yang besh... any suggestion ?

    ReplyDelete
  8. hazman aka species1980 >>tu la wat kecur air liur je kn..

    ReplyDelete
  9. kisahsensasi >>tersgt la btul..huwaa..semkin teringin ni..

    ReplyDelete
  10. kisahremaja >>kt jb ni x psti yg mane plg meletop..nti klau dh tau sy post kt blog k..

    ReplyDelete
  11. kalo jumpa tempat besh bitau yee... selain johny.. hehehe... ada kengkawan chinese bitau, mkn steamboat+bbq buffet rm17 aje... tp tarak halal daaa...

    ReplyDelete
  12. memang sedapkan steam boat, rasanya dah lama juga tak makan.... hmmmmmm

    ReplyDelete
  13. baru mgg lepas makan steamboat kat Uncle Johnny AEON,Tebrau hahaha tiba2 jd pak sedara... dekat Rawa sedap ah che'long steamboat ni, nak2 kuah tomyam perghh aih aku yg cam terngidam lak ni..

    ReplyDelete
  14. lailasani >>wokeh kak..dun worry sure3 shre kt cni pnye..

    ReplyDelete
  15. Mummy Dasy>>aku dh lame x gi rawa la..dh tukar owner rase lain sket..

    ReplyDelete
  16. purple_lav >>sdap le fiza oi..hehehe

    ReplyDelete
  17. purple_lav >>fiza..tergagapkah???hehehehe

    ReplyDelete
  18. purple_lav >>hahahaha..tlg2 hernee x suke stacy..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!