Fren's Wedding

Selamat Pengantin Baru- Yufiza & Adely

Sunday, April 04, 2010


Hari ni majlis perkahwinan anak jiran depan rumah arwah emak. Adik kepada kawan saya, Yulea. Alhamdulillah kami anak beranak dapat juga tolong2 serba sedikit.

Kaki dan pinggang ni dah rasa, malang tak berbau jatuh terlentang dalam bilik air petang tadi. Nasib baik tak ada apa2. Cuai betul sampai tergelincir.

Apa pun, kami sekeluarga mengucapkan 'Selamat Pengantin Baru buat Yufiza dan Adely'. Semoga mahligai yang dibina berkekalan hingga ke akhir hayat. Amin.

[posted via handphone sebab sangat malas nak online]

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. aku hengat yulea yg kwin...ko napa?jatuh katne??teruk ke???

    ReplyDelete
  2. semoga bahagia ke anak cucu. :)

    ReplyDelete
  3. camne ko ni smpi terlentang? nasib xde ape2....

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot:: >>yu blm lg daaa..xde la truk..nsib baik ade skill2 mengelak..klau x..hehehe

    ReplyDelete
  5. zaimi>>thansk zaimi..awk bile lg?hehehe

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy >>a'ah x prasan..bru nk kuar trus terlentang..

    ReplyDelete
  7. terlentang kat bilik air??jap nak bayangkan...hehe

    ReplyDelete
  8. E.d.Y>>cessss..btuah pnye bdk..sila jgn bygkn..hehehe

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru to pasangan pengantin...

    takziah juga hajar ucapkan kat akak & family atas pemergian arwah mak akak ke Rahmatullah...

    semoga roh arwah ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman.. Amin..

    AL-FATIHAH..

    mase arwah meninggal hajar dpt tau dr blog umi naufal...

    hr ni baru hajar berkesempatan nak ucap kat akak sebab hajar dah lame xbuka blog...

    ReplyDelete
  10. hajarus>>its ok jar xpe..
    thanks ye mendoakn mak akk..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!