Blog

Watermark.. Watermark.. :)

Tuesday, April 06, 2010


Tergoda dengan watermark di Viruspadu's Blog, saya pun orderlah watermark untuk blog ini dan blog En. Nazir dari Eybizzonline semalam petang.

Watermark yang saya order seperti dalam gambar di atas tu. Cantik tak? Senang betul berurusan dengan Eya. Thanks ye Eya melayan customer yang banyak kerenah macam saya ni.

Kalau kawan2 nak cuba hasil kerja Eya, bolehlah menjengah blog Eybizzonline banyak lagi design2 yang menarik yang belum dicuba. Cara nak menepek watermark semua diajar di sana. Apa tunggu lagi? Cepat selagi stok masih ada :p


You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!