Shopping

THE BODY SHOP SALE

Thursday, May 20, 2010




 Up to 70% OFF @ THE BODY SHOP SALE

21 May - 13 June!

Once a year only! Extra 10% OFF for members 

 21 - 23 May ONLY

 upon presenting your original Mykad. T&C apply.



©Hernee Nazir – Dapat sms dari The Body Shop. Untuk peminat2 barangan The Body Shop, apa tunggu lagi jom terjah. Yang bersuami, sila pujuk suami anda, yang berboyfren, sila pujuk boyfren anda untuk sponsor time2 tengah sale ni. Kalau boyfren tak nak sponsor, sila minta putuskan hubungan hehehe~ Acah aje. Tak baik macam tu tau. Beli sendiri tu lagi baik. Apa yang saya mengarut ni entah la.

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. bagus2..tp rasa cam bln lepas pun ada sale gak hurrmmm

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>>pndai la die kate once a year..hehehe

    ReplyDelete
  3. bagus la, tgh papa eh??papa? ni ko bole plak ckp psl sale hek........

    ReplyDelete
  4. E.d.Y>>eleh org dh nk gi indon..xyah sbuk nk gi cni..nti duit x ckup..hehehe

    ReplyDelete
  5. ::cdot the dot:: >>ko papa ke?nk sgt papa?hambik...

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!