Bukan Cerita Kedai Kopi :)

Wednesday, May 19, 2010


Ni masa majlis doa selamat dan tahlil tengahari tadi. Saya dan Ita si budak gemuk :p Majlis mula pukul 12 la lebih kurang. Ada banyak juga ilmu2 yang saya nak kongsi kat sini. Tapi malam ni saya kekurangan tenaga nak menghadap lappy. Perut sakit, kepala pusing biarkan En. Nazir online sorang2 hehe. Nanti kalau dah ok, esok ke saya share.

Kat ofis pun tadi macam rasa lemau je kan. Makin petang mata ni macam di gam2. Lagi pulak cuaca suram2 nak hujan. Rasa kalau boleh tidur, saya menyorok bawah meja. Oh saya tak amalkan petua tidur kat toilet ye :p

Dah la, kata dah ngantuk haruslah tidur awal malam ni. Dah penat menaip pakai handphone chokia ni kan best kalau En. Nazir belikan iPhone ke **sambil cuit2 bahu En. Nazir :)**

Selamat Malam semua!

[gune handphone pun tetap boleh blogging]

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. mintak la hadiah birthday...hehe

    ReplyDelete
  2. iphone....xbole blah!!hahahahahahahahahahhahahahhaha.....nak kejar ORG tuh ke?????

    ReplyDelete
  3. ::cdot the dot::>>cheh..tlg sket..i x main la nk tyg2 cam tu..ade diam..xde pn diam..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!