Slot Akasia Adamaya

Dapat Tengok Episod Last Adamaya Pun Jadilah..

Thursday, May 13, 2010

..buat2 lepas kempunan hehehe~




Before pukul 6.30 dah remind En. Nazir nak tengok last episode of Adamaya. Kesian saya, dapat tengok episod last je kat tv. Dari awal memang tak adda kesempatan langsung. Nak tengok online lagi la hampeh punya malas.

Walaupun baru tengok sekali, tetap touching sorang2. Meleleh2 air mata makcik depan tv. Tetiba je ada orang  campak baju pada saya dan gelakkan. Baru nak layan perasaan sorang2. Macamlah dia tak kenal wife dia yang gembeng lagi cengeng ni kan ;p

Banyak pengajaran sebenarnya dari drama ni. Cheh. Cara cakap macam dah khatam semua episod. Saya buat kesimpulan sendiri la, sesungguhnya kita kena menghargai apa yang kita ada. Hargailah suami kita, walaupun ada kekurangan dalam diri dia. Susah nak dapatkan cinta sejati. Jangan nanti bila dah terlepas baru kita nak sedar dan menyesal. Mungkin masa tu dah terlambat. Semoga rumahtangga kita semua kekal hingga ke akhir hayat. Amin.

Ending cerita ni best la. Tak bazir sangat air mata tadi :)

©Hernee Nazir – Bersyukur dan terus bersyukur dengan nikmat memiliki cinta suami. Thanks Allah.

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. kak..boy boleh bergenang tuh tgk episode ni..aduh..dlm jiwa ada taman gak haha

    ReplyDelete
  2. Syakira>>wakakaka..x ku sngka..boy pn sentap tngok aeh..hehehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..aku doa gak utk ko...

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot:: >>tq dot..ko tu pn same..no skandal2 aeh..hehehe

    ReplyDelete
  5. happy ending story...
    serious citer ni best. tak rugi follow dari mula.
    tv3 please repeat!!!!!!

    ReplyDelete
  6. akak baru semangat nak tengok . lerr sekai dah abis ke ? huhuhu

    ReplyDelete
  7. Lyn Yusoff >>kalo tv3 repeat bru nk follow la..hehehe

    ReplyDelete
  8. ♥cybermummy♥ >>hehehe same la kte kak..ktnggalan zmn..

    ReplyDelete
  9. siti siap nangis2 tgok cter ni..mia siap tanya" naper mama?...sape buat?"..ha ha ha

    ReplyDelete
  10. Siti @ nurie >>same la siti..hernee pn melalak sorg2..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!