Cdot Fabulosity

Di Serbu Geng Gagak Hitam ;p

Tuesday, May 11, 2010

** Stop dulu entri sedih2.. entri melayan perasan.. mari kita hiburkan hati yang lara**


Malam Sabtu yang indah menjadi kacau bilau lagi huru hara, bila saya diserang Geng Gagak Hitam (GGH) yang diketuai oleh Cdot Fabuloso hehehe~ Dia dan askar2 menyerbu rumah saya dan dengan tak malunya dia join saya makan malam.




Tengok betapa kelaparannya ketua GGH ni hehe sampai tak sedar kaki dah naik atas kerusi. Budak si Kasah tu senang je umpan PSP Che' Ngah terus khayal tak nak balik.




Biks mesti ada kang siapa pulak nak handle si Ean ni. 



Kan saya dah kata senang je umpan PSP. Tengah syok melayan Naruto dia.



Saya dengan Amak dia tengah melayan fb.



Sambil berbual sambil makan koci. Kasah pun suka koci, tapi sorang2 kena jadi mangsa dia kopek kulit koci tu.



Hambik ko, satu hall berterabur kulit koci. Ni semua kerja si Kasah la ni. Amak dia buat tak tahu je tau hehehe. Lepas ni ada 2 3 entri lagi pasal GGH ni. Stay tuned!


©Hernee Nazir – GGH menceriakan malam saya. Sangat happy dapat jumpa my bff yang sorang ni. Walaupun kerja bertekak berdua tapi kami sherashi hehehe~


[auto publish]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. kalo dh start mkn koci..
    mmg xnk stop smpai koci tuh abes..

    huhu..
    saya lakz asal mkn koci,
    teros gatal idung..

    =)

    ReplyDelete
  2. bersantai-santai sambil mkn kuaci.. dah lama tk makan...

    ReplyDelete
  3. amboi..nama class gitu..geng gagak hitam lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. a d r e y n i e e l i s y a >>btul la mmg khayal mkn koci..

    o kalo mkn gtl idung aeh..1st time dngr ni..hehe

    ReplyDelete
  5. Nor Aishah >>hehehe..koci smpul putih mmg terbaik..koci zmn kcik2..

    ReplyDelete
  6. E.d.Y >>hahaha..mati la akk kna fire ngn kak cdot..

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum, puan...puan tak rasa bersalah ke menghina sya dgn perkataan itu, puan?? ha puan???? puan tak kisah ye...AKU LG TAK KISAH...lantak ko la...sikit pun aku tak heran...yg penting hati aku puas dpt menyerakkan umah ko...kaki aku mcm lahanat tol, agaknya stim mkn sambal tuh...perghhh, meletop!!

    ReplyDelete
  8. ::cdot the dot:: >>hahaha..sy pn z rase bsalah langsung..

    smbl pak beng mmg meletop..smpai ano msuk hsptal..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!