Colleagues

Farewell Lunch For Nad

Monday, May 03, 2010

Last Thursday, kitorang buat Farewell Lunch ringkas untuk Nad, yang dah meninggalkan HSE Department setelah 3 bulan praktikal kat sini.



Ni lah Cik Nad..

Suruh dia bagi sepatah dua kata tapi dia agak tak boleh berkata2. Maybe sedih sangat nak tinggal kitorang hehehe~ *tipu*



Boss besar tak dapat join coz ada meeting kat Singapore. Jadi kitorang je la yang bermaharajalela tanpa boss hehehe~ Menu adalah nasi ayam. Rasa so so je yang penting kenyang.




Sebenarnya Nad je yang nak bergambar kat Port Control Centre ni, tapi dayang2 kat tepi tu pulak yang menyibuk. Penambah rasa, penghias gambar kata orang :p





Gambar entah apa style la. Style main cak2 ada gak. Patah tumbuh hilang berganti, hari Jumaat Nad last day, hari Isnin dah ada pengganti budak praktikal baru. Rasa macam berderet2 pulak budak praktikal kat sini. Bertambah2 kawan2 kitorang kan.

Ok, tu je nak cerita :)

©Hernee Nazir – To Nad, good luck for your future undetaking.. dah sampai time nak makan nasi minyak tu jangan lupa kat akak dan kawan2 kat sini.. Tak susah nak jumpa Nad lepas ni coz dia bakal jadi warga Johor hehehe~

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. tudung ok! baju kurung ok! jaket ok!! selipar failed!!!!

    ReplyDelete
  2. ::cdot the dot:: >>lunch hour la..bukn nk gi mane pun..kt dlm opis je..

    ReplyDelete
  3. teringat time practical dolu2...best giler time nak hbs tu...time tu la tau diri ni diappreciate...selalunye jadi kuli je...hehehe

    ReplyDelete
  4. best arrr bila opis ramai staff cam gnie. meriah. xde lah mcm zie kak, sorg sorgggg jek bergeng ngan computer tenet je..hahha

    btw, zie suke giler kat pic no.#7. Unik...ailikee!!!

    ReplyDelete
  5. E.d.Y>>hahaha..siannye..biase la kn..byk la tmpt yg cam tu..

    ReplyDelete
  6. Redbloodsnow >>thanks zie..

    sib baik zie leh access internetkn..kalo x msti lg boring..akk dlu sorg2 gak ppuan pas tu ade geng2 bru dtg..

    ReplyDelete
  7. cinta x semestinya bersatu kanns,

    salamm,

    ReplyDelete
  8. ...aaa saperlah yg amik gmbr tu smua kan? robot agaknyer.. pandai dia amik.

    ReplyDelete
  9. nazame >>yg amikkan tu ha sape tu.. nazamengong kot..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!