En. Nazir

Harap Maaf Hand phone "Dia" Dah Uzur ;p

Friday, May 21, 2010



Merana betul En. Nazir bila handphone dia hidup segan mati tak mau. Bukan dia je yang merana, saya pun terkena tempias merana tu. Hand phone dia ni accident terhempas terus bengong sampai sekarang. Call kadang2 tak dapat. Rupanya bateri dah kong, Bateri dah kembung semacam. Beli bateri baru pun 2 x 5 sewel sama macam bateri lama.

Dia punya button nak scroll tu pun dah jahanam. Ganas betulkan hehehe. Hand phone ni memang saya puji la juga, kamera dia memang bagus gambar nampak cantik. 



Tengoklah tu, akibat bateri yang kembung macam ikan kembung, cover belakang tu pun dah jadi nam jahanam juga. Yang menyedihkan bila En. Nazir tanya kat kedai nak trade in, Apek kedai tu tak nak beli daaa. Kesian2. Mesti dia dah nampak kecacatan hand phone ni kan hehehe~

Cari pengganti yang baru je la En. Nazir oi~


©Hernee Nazir – Kalau nak cari yang baru tu, carikanlah yang baru untuk saya gak :p

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. yes.. satu je yg i suke phone ni, cam dia best sgt.. ehehe
    xyah beli digital cam pon xpe.. ahaksss

    mine pon rosak jugak.. xdetect mc. adoilaa

    ReplyDelete
  2. Miss Izah Mohamed >>btul la kn..camera die mmg dh ckup ok dh kualiti..tp skali thmpas habis..bengong trus..

    ReplyDelete
  3. iphone?bb??bb?iphone??sila rembat yg lain dr DIA!!!

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot::>>dia mane lak lu ni dor..ngarut je..

    ReplyDelete
  5. sophie>>best kn..gmbr siap blh fokus2 lg..tp syg dh jahanam..huhuhu

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!