Blog

Jom Berkenalan Dengan Geng2 Fotografi En. Nazir :)

Wednesday, May 26, 2010

Ok, saya nak perkenalkan kepada kawan2 semua, kawan2 baru En. Nazir dalam bidang yang baru dia ceburi. Sifoo.com yang mengeratkan silaturrahim diorang ni :) Kalau tak kerana Kursus Reka Photoshop Kreatif ni mungkin En. Nazir masih belum kenal lagi diorang ni.

Kawan baru pertama, En. Kamarul namanya. Sebenarnya kami bekerja dibawah satu bumbung.  Tapi tak pernah kenal pun sebelum ni. Bila dah sama2 berkursus dengan En. Nazir barulah dapat berkenal2 dan sekarang dah pun jadi kawan baik :) En. Kamarul ni orang penting kat PTP, tak ada dia jawabnya crane2 yang rosak tak berfungsi hehehe.

Kawan2 boleh jengah2 blog En. Kamarul ni, dia dah terror ambil gambar dan edit mengedit gambar. Sesiapa yang minat fotografi boleh layan blog dia. Bakal menyusul dengan entri2 bergambar yang hangat :)






Ni lah En. Kamarul. gambar dirembat dari memory card En. Nazir :)


Kawan baru kedua, En. Jusri seorang pegawai imigresen. Punya minat berfotografi yang sama macam En. Kuih Lonjong aeh salah En. Nazir dan En. Kamarul. Masing2 ada kelebihan tersendiri. Suka tengok gambar2 diorang ni. Ada maksud2 yang tersirat dan tersurat.

En. Jusri pun ada blog juga, kalau kawan2 nak berkenal2an dengan dia boleh terjah blog dia tu. Sekurang2nya boleh bertukar2 pendapat dan berkongsi idea2 nak mantapkan skill2 fotografi.






Ni pulak En. Jusri.. pun sama gambar rembat dari memory card En. Nazir :)


Sebelum entri ni saya buat, saya dah minta kebenaran dengan diorang nak tayang blog masing2 termasuk gambar yang saya ambil dari En. Nazir tu. Nanti kalau tak beritahu ada pulak yang saman saya kang hehehe.

Selamat berkenalan dengan Encik2 Photographer ni ya :)

©Hernee Nazir – Sebenarnya saya tak pernah jumpa lagi pun dengan diorang berdua ni ngeee~

You Might Also Like

14 Th♥ught (s)

  1. Serabainye rambut sy. Uhuhuhuhuhuh

    ReplyDelete
  2. bagus info ni coz saper-saper nak carik phtorgrapher ader banyak kat sini

    ReplyDelete
  3. Kamarul>>hehehe..gmbo curik ni kot..en. kuih lonjong main snap je..hehehe

    ReplyDelete
  4. CRAZYBEAUTIFUL88 >>hehehe..nti kalo ade lg sy promote lg..hehehe

    ReplyDelete
  5. machonya janggut en.jusri.. hehe

    ReplyDelete
  6. gadis comel >>ngeh2..jgn lh pndg yg htam pnjg tu tali beg rasenye..hehehe

    ReplyDelete
  7. siap promote lg tu....hehehe

    ReplyDelete
  8. E.d.Y>>kwn2..saje promotekn..ape de hal hehehehe..

    ReplyDelete
  9. Thank's puan Hernee Olala.....

    ReplyDelete
  10. Kamarul>>woi ape plak hernee olala..saje je kn..hehehe

    ReplyDelete
  11. WAhahahaha, gelaran utk org yg berjaya makan olala 2 bungkus one shoot. Ahahahaha

    ReplyDelete
  12. Kamarul>>wakaka..tu tekak org demam mmg cam tu..hehehe

    ReplyDelete
  13. janggut abg tuh..hmmmm....grrr.....

    ReplyDelete
  14. ::cdot the dot::>>woi2..adik2 tu oi..jgn nk prasan ye makcik..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!