Cdot Fabulosity

Minah Senget Dah Balik

Friday, May 14, 2010

Agak terlambat nak sambung cerita weekend bersama GGH. Lepas je bersarapan ramai2, kitorang balik rumah masing2. Kasah macam biasa tak reti2 nak balik rumah Tok Ayah dia. Ikut kitorang balik rumah je nanti Mummy dia datang ambil.

Sebelum balik KL sempat lagi posing depan rumah macam jakun tak pernah jumpa camera

Jangan salah anggap, kami tiada hubungan istimewa ;p



Oh, t-shirt yang saya pakai tu yang dapat free dari Netqueen. Thanks Netqueen, dah selamat sampai ke tangan saya 5/5 hari tu.



Mula2 bagi senyum meleret..



Lepas tu hambik ko.. rupa hodoh..



Gambar mesti! Bersama anakmu bukan anakku.. Kasah (ini sebutan dia sendiri)



Kasah with mak hayam pertama.. Che' Ngah..



Kasah with mak hayam kedua.. Che' Ayu..


Dorang berdua beranak bertolak lebih kurang pukul 10.30am. Tup2 dia bagitau sampai KL pukul 5 lebih gitu la. Kata Cdot, rekod terbaik dia drive 7 jam JB - KL. Terbaik la sangatkan hehehe. Tak sangka betul Cdot memang pemandu "berkhemah". Dia sempat berkhemah kat berpuluh2 R&R dengan si Kasah. Siap ada Abang 4WD pintu kereta sopak dia tu. Drive pulak tu 60km/h, sambil layan lagu Taman Rashidah Bibir Utama. Tak pe lah kan yang penting dua beranak ni dah selamat sampai ke pangkuan Iskandar Hiew.

Tamat cerita dengan GGH. Dot, balik bulan 6 jangan lupa project berjimba dengan aku and N :)

©Hernee Nazir – Penat nak tidur sebab kepala dah ting tong.

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. aku mmg panas la kan 18 kali berenti kat r n r ari tuh...msuk kali ke 19 kasah plak nak berak...berenti lg...masuk kl plak jammed...perghhh...mmg kencing manis aku no reading la klu ko test ari tuh..lps ni aku rasa klu aku blk kg aku nak tekan turbo..biar berdesup aku samapi...tunggu aku blk next mth ok...aku akan pastikan mata n menanah tgk kita pose...eh???

    ReplyDelete
  2. ::cdot the dot:: >>xde menanahnye mate die dot..

    weh ko meroyan ke pe nk komen byk2 kali..parkinson cam c.ney tngok china menang aeh?

    ReplyDelete
  3. muke kasah nmpk suci bile dgn mak hayam kedua...

    ReplyDelete
  4. tu rambut betul ke tu??apsal rasa macam pelik je

    ReplyDelete
  5. Lady D >>hahaha..muke gatal..

    edy>> die pkai rmbut palsu tu..hahaha..akk pn bru prasan la edy..geli lak tngok..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!