SMS Berantai

Pagi Sabtu Diganggu SMS Gila

Saturday, May 22, 2010

 RM0: CUN! Saksikan aksi 26 orang  ex-GF sy (pelbagai NEGARA pramugari)
yang saya rakam utk hiburan sendiri!!!

 Taip ON COM htr ke 32889 
SMS OUT to optout ISB016409197


 ++++++++++++++++

 Huwaaa.. kau fikir kau hot sangat la kan sampai 26 orang tu ex-GF. Pramugari pulak tu. Memang gila babas la kau ni hek. Model paling hot body ketak2 tu pun kira tewas kat tangan kau la kan. Isyhh2. Senget betul orang macam ni. MEsti dia dah kurang pekerjaan kan?


©Hernee Nazir – Selalu dapat sms macam ni, tapi pagi ni rasa gatal pulak tangan nak buat entri ;) Ada siapa2 pernah try sms semula tak? hehehe~

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. slalu gak dpT sms ntah ape2..mls lyN slalu delete tRus...

    ReplyDelete
  2. bg aku no dia.......biar aku jd yg no 27 tuh...

    ReplyDelete
  3. eNaSaN>>tu la psl..ntah ape2 ntah...

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot:: >>senget la ko dot..nk ke?hehehe

    ReplyDelete
  5. merdhieya >>a'ah mmg harus diabaikn..

    ReplyDelete
  6. Selalu je!rungsing pun de..Mane ntah dpt number kita

    ReplyDelete
  7. akak pun dapat gak sms yg sama semalam...tiap kali masuk terus delete...malas nak baca details lagi.....buat penuh inbox jer...

    ReplyDelete
  8. sophie>.tu la mane gknye die dpt ek..

    ReplyDelete
  9. afrina zamani >>die tngah aim pelanggan dr gelang patah kot kak pah..hahahaha

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!