Gadget

Saya Dah Kata Dia Memang Mat Gadjet Tegar!

Wednesday, May 26, 2010

Dulu saya pernah ceritakan yang officemate saya ni gila gadjet. Dalam entri mana entah dah lupa :) Semalam dia duk sibuk2 kata nak jual Ipod dia sebab nak beli iPad pulak. Tup2 pagi tadi dia dah bawa pergi kerja iPad terbaru. Si Hernee pun jakun ;p Price dalam RM2k ++ kot..hehehe~



 Dah macam cermin kat toilet je kan.. hehehehe



 Sempat buka blog sendiri guna iPad.. nak beli tak mampu ;p



 Boleh membaca macam baca story book.. Alice in Wonderland :)


Best juga iPad ni kan. Tapi untuk saya yang bernama Hernee ni nak membeli lambat la. Sempat juga layan main scrabble. Capt Akashah join sekaki. Tak puas hati kalah pulak tu sebab saya menang main tipu ;p  guna best words.. hehehehe~

Ok, sekian saja update malam yang indah ini. Wassalam :)

For more info boleh baca kat sini >> Apple iPad <<


©Hernee Nazir – Bila boss besar tak ada.. dua2 kaki naik atas meja sambil menaip ;p

You Might Also Like

12 Th♥ught (s)

  1. abang ipar ada belikan anak dia ipad sebab bil keje kat us so beli kat sana...dah tengok tapi akak prefer netbook..hubby kata ipad ni ala-ala netbook jugak...apple takkan keluarkan netbook macam brand lain....utk browsing maybe best kan...tapi nak menaip cepat2 macam ambik masa gak tu sebab touchscreen hehe...

    ReplyDelete
  2. huhu.canggih manggih betoi. tak mampu. :(

    ReplyDelete
  3. ooo..inilah ipads..
    mase mula2 aku igt org salh spelling..

    waa..changih tul ek..sape2 yg laptop da lame n tingtong kejap2 tu boleh lah pk2..nak angkat netbook or ipads ek...

    da byk pilihan skrg nie..ape lah yg akan dtg nye ek..

    ReplyDelete
  4. eynda >>a'ah kak mmg ala netbook..tp nk taip agk tkial2 sket la..hehehe

    ReplyDelete
  5. joegrimjow>>cari la kt uk sane..ntah2 lg murh kot..hehehe

    ReplyDelete
  6. LORD ZARA 札拉 >>syok tp org pnye..tumpng main scrabble je la..hehehe

    ReplyDelete
  7. gadis comel >>me too x mmpu..hehehe

    ReplyDelete
  8. M.U.M.M.Y.P.I.N.K.>>ipad best gak smart je..hehehe..

    ReplyDelete
  9. kem salam dia..from kl with luv..muahhh...

    ReplyDelete
  10. …waa canggih nyer…nak pijam leh x? sure leh edit gambar main tarik2 jer kan? x yah nak click2 mouse.. cool!! wink! wink!! ;)

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!