Aktiviti KKPTP

Aerobik Yok!

Thursday, June 10, 2010



Lepas office hour hari ni saya join Kelas Aerobik yang dianjurkan oleh Kelab Keluarga PTP. Kelas ni akan diadakan setiap hari Rabu 6pm hingga 7pm. Semangat nak menyihatkan badan dah lama betul tak keluarkan peluh. Hari ni pulak ada rasa sikit tensi, bila dapat tarik nafas dalam2 guna hidung kembang ni dan lepaskan puas2 rasa lega sangat. Insya'Allah saya akan pergi untuk kelas seterusnya.

Tengah mendengar penerangan dari instructor tu tiba2 En. Nazir call tanya balik nak naik apa, maklumlah dia dah sampai kampung nun. Saya tak dapat cuti sebab dah bercuti hari Jumaat lepas. Jadi dia balik dengan anak2 buah je. Nasib baik ada As budak Finance Department dapat menumpang dia balik, ikut hati nak je jogging dari PTP ke Seri Mengkuang *tipu*

En.Nazir sempat menyindir..

''Ni esok balik kira tengok Hernee dah kurus la''

Agak kurang asam ayat itu ye En. Nazir. Saya tak nak kurus cuma nak fit je wakaka. Angan2 sangat tinggi. Usaha kena lebih. Nak dapatkan berat yang dulu. Cheh berangan.

Alamak lapar pulak perut ni. Nak makan apa ek??? ;p

Sent from my Chokia phone

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. dah lama tak join kelas aerobik ni

    ReplyDelete
  2. cmne nak kurus ni, dlm kepala asek igt makan je.. tgh2 sakit gusi ni pn tgh fikir ayam masak kicap yg mak buat.




    lapar.

    ReplyDelete
  3. baru abis arobik sibuk plak nak mkn..camne nie...

    ReplyDelete
  4. atty's>>kte ni pn dh lame..ni yg excited join..

    ReplyDelete
  5. gadis comel >>mkn je dik..kang dtg plak pnyakit lain kalo x mkn..

    ReplyDelete
  6. M.U.M.M.Y.P.I.N.K. >>kalo mkn utk tenaga xpe..hehehe

    ReplyDelete
  7. ::cdot the dot:: >>thanks dot d ant gigi.. ;p

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!