Frenz

Gila Chocolate Cake!

Friday, June 11, 2010

Semenjak dua tiga empat menjak ni, saya asyik menggila makan kek coklat saja. Mula2 Kak Intan bagi jamah kek coklat buatan Kak Mira kawan sebumbung kami. Lepas tu terus terpikat dengan kesedapan kek Kak Mira dan order sekeping.


[kualiti gambar adalah ditahap tidak memuaskan.. maklumlah handphone chokia ;p]


Moist Choc yang best.. RM10



Kek Pisang ni pun sedap! Ni Kak Intan yang beli.. RM7


Buat masa ni perniagaan Kak Mira masih kecil2an. Bila dah besar2an nanti bolehlah kawan2 yang dekat2 sini order kek dengan dia hehehe. Dijamin tak mengecewakan. 

Dah puas makan kek coklat Kak Mira, Ita pulak bagi kek coklat yang dia beli kat Chow Kit Road. Kek ni pun sangat sedap. Kelembapan dia membuatkan saya rasa melayang2 bila mengunyah *tipu* Memang best sangat.

Kali terakhir dalam minggu ni makan kek coklat yang Nazam bagi hasil pemberian Asmah. Kek dia pun mak oi meletup. Secukup rasa. Saya memang dah lama tak buat kek2 ni. Last masa mencuba buat kek gula hangus. Rasa2 kalau ada kerajinan yang jitu, nak juga luangkan masa membuat kek. Bukti saya buat macam biasa la, saya akan kongsi kat dalam blog ni.



©Hernee Nazir – Entah bila la agaknya keluar entri 'Kek Coklat Hernee Nazir's Style' tu kan??? ;p

[auto publish]

You Might Also Like

13 Th♥ught (s)

  1. siti dok terpkr nak buat last kek sebelum bersalin...maybe next week..nak perabihkan stok brg2 kek tu...

    ReplyDelete
  2. ai lav coklet kekkkkk.
    smlm baru mkn cupcake ceklat lepas dh lama paksa kakngahku suruh buat ekekekee.

    ReplyDelete
  3. Siti @ nurie ??smpat lg siti sblm terberanak..hehehe

    ReplyDelete
  4. gadis comel >>mari ke mari adik comel..agk bg kek coklat terbaik dr ladang..hehehe

    ReplyDelete
  5. vagg>>cupcake coklat pn sdap..tringin nk wat cup cakes tp kemalasn nk blaja..

    ReplyDelete
  6. Bukan maksud buat spam

    Tapi kenalkan blog ini

    http://rahasiaketapang.blogspot.com

    dan blog teman saya

    http://zona-orang-gila.blogspot.com
    http://freedom-borneo.blogspot.com

    Kunjungi kalo ada waktu ya

    ReplyDelete
  7. Yummy! Tengah blog hopping sambil makan moist choc cake dari pembuat yg sama....ingat kek tu takleh sampai ke opis seberang jalan sana ke? heheee....

    ReplyDelete
  8. ::cdot the dot:: >>sila bg alamat..hehehe

    ReplyDelete
  9. YatieJay >>hehehe..kak yatie knal kak mira gak aeh?hehehe sdapkan kek die..gigih die wat tu..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!