Bual Kosong

Muka Bila Disakat Oleh Si Kuih Lonjong.. ;p

Monday, June 28, 2010


Mula2 cuba maintain senyum2 lagi..


 Lepas tu cuba tunjuk muka garang.. tapi tak menjadi..



 Tak jalan juga, cuba menggunakan kelebihan diameter hidung yang ada.. Hambik ko lubang hidung besar lagi ditayang.. ;p



 Last2 sentap sebab dia buat dunno je.. masuk bilik buat2 merajuk, tapi hampeh dia tak pujuk.. cessss.. malas la nak jadi Drama Queen lagi ;p



©Hernee Nazir – Saya jumpa gambar2 ni dalam memory card dia.. dia snap betul2 rupanya..cheh..

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. comel sungguh...bini sape lah ni...en. kuih lonjong pasti berbangga dpt binik mcm ni.hahahaha

    ReplyDelete
  2. purple_lav >>wakaka bngga la sgt..kna ktuk jap lg..hehehe

    ReplyDelete
  3. gadis comel >>huwaaa..sgt jht..hehehe

    ReplyDelete
  4. idung lu tak mmg gua tak bole lupa la....

    perghhhh.....hangin lu hembus smpi sini tu...

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!