Foods Review

Sup Ekor & Sambal Belacan Arrena Yang Best :)

Monday, June 14, 2010

Lokasi: Restoran Arrena, Gelang Patah (Kedai makan ayah En. Faiz Lopez)
Tarikh: 11 Jun 2010 (Jumaat)
Masa: 8.30pm

Kecewa dengan kedai makan kembar yang tutup, kami terus ke Arrena. Agak dah lama tak ke sini.



Saya macam biasa pilih air belimbing dan En. Nazir Ice Lemon Tea.. Sedap! disamping dua jari yang menunjukkan "Peace No War" ;p



Makan nasi putih + Sup Ekor.. tajuk gambar adalah salah. Harap maaf.
Sup ekor sangat sedap, sesedap rasa.




Sambal belacan dia pun sangat sedap. 
Kalau boleh nak ke dapur mintak resepi ;p


Kalau sesiapa datang Gelang Patah boleh singgah. Jangan lupa ajak saya, saya pilih makanan awak bayarkan ngeeee.Orang Gelang Patah, sure dah tahu restoran ni kan. Kalau lunch hour datang lambat, confirm tak dapat makanan, tak pun makan kat ceruk dapur :p


©Hernee Nazir – Itu saja sajian dan jamuan mata petang ini. Sekian, terima kasih.

[auto publish]

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. petang tadi hajar dah jalan2 sini ternampak la plak sup ekor akak ni.. so nak elak dr kempunan hehehe... malam ni baru jer lepas makan nasi + sup tulang + sambal sotong... nyam2...

    ReplyDelete
  2. hajarus>>hehehe..sian hajar..nasib baik dpt jmpe kn..hehehe

    ReplyDelete
  3. tul tu 11.30am jek dah tepu keta kat Arenna tu...Ice Lemon Tea *kecur plak aku

    ReplyDelete
  4. cam sedap jer...

    dah tukor cat rumah ya...
    header nampak ringkas & sweet..
    ade art value..

    ReplyDelete
  5. E.d.Y >>sgt sdap edy..meh dtg cni akk blnje edy byr..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!