Tak Payah Tajuk Pun Tak Apa :p

Wednesday, June 02, 2010

Selamat malam semua..

Agak kemalasan nak menaip entri dengan keadaan line berukband yang macam beruk tu. Gambar2 semua dah ready dah, tinggal nak upload je tapi malas tu dah meraja, jadi nanti2 lah. 

Nak download scrabble tapi sikit punya berzaman tok kadok nak menunggu. Dulu ada cd nya, entah mana dah tercampak. Sampai sekarang tak jumpa. Ni dah meroyan asyik nak main scrabble je semenjak mat gadget bawa ipad dia ke office. Pantang ada masa terluang, cepat je ajak Capt Akashah dan Ita lawan hehehe. Saja main2 tambah ilmu and release tension.

Cuti Jumaat dah approve yeay! *suka*. Kalau tak ada aral melintang, kami akan lepak2 kat rumah Cdot sebelum menyerbu rumah pengantin Che' Tom. Akhirnya kahwin juga dia dengan Andak. Kecil betul dunia, tak lama lagi Che' Tom kena panggil saya Makcik. Dah puas jadi kawan baik, kita jadi sedara pulak ek. Andak tu anak tiri kepada sepupu En. Nazir walaupun tak ada pertalian darah, tapi dah kira sedara mara la kan. Ni yang best ni, senang sikit nak berjumpa dan bergossip.

Dah la nak tidur. Mata dah mengantuk.

Selamat tidur semua ;) 

Sent from my Chokia phone

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. kalao line sucks mmg hangin;(

    apapon..jom tidooooooooo

    ReplyDelete
  2. internet slow kan skrg...apsal ek??

    ReplyDelete
  3. ehh selamat pagi! :)

    http://zeezflipflop.blogspot.com/2010/06/5-tahun-yang-lalu.html

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot:: >>baik la puan gigi ;p

    ReplyDelete
  5. jane >>btul la bngang jek kn..dh ttonggeng2 lappy..hehehe

    ReplyDelete
  6. E.d.Y >>umh akk ni mmg coverage kureng sket..

    ReplyDelete
  7. Ahmad Tajuddin Abdullah >>gune wifi line lmbab x ok gak..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!