Charge Kat Lantai Macamana Bateri Nak Full ;p

Monday, July 26, 2010

Insiden petang hari.

Bateri hand phone Chokia saya memang dah tahap nazak dah. Jadi dengan muka yang tak malu pinjam charger dengan En. Nain. Saya pun mengechargelah dengan bersungguh2 after lunch.

Dalam pukul 4 lebih saya tengok bateri tak full lagi dan tak bergerak pun bar nya menandakan sedang di charge. Sekali tengok bawah, rupanya plug dah tercabut ke lantai. Kalau macam nilah rupanya, sampai esok punya petang pun takkan dapat full bar cessss. Kecuaian semakin menjadi2 bila jiwa kacau.

Kena gelak je la dengan Ita & Nazam (bukan nama sebenar) tu.

Sent from my Chokia phone

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. salam..
    hehe..
    nasib baik sedar..
    kalau bila nak guna br perasan..
    haru jadinya..

    ReplyDelete
  2. 'sedut' (cdot) 'dia' ni mmg sengal... Hang x tau gi kar? Hehe world peace hernee bet samsudin! ;-)

    ReplyDelete
  3. Amieynna Amin >>hehehe..trus kong la bateri jdnye..hehehe

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot:: >>jiwa kacau..u pn kdg2 cam tu gak..

    ReplyDelete
  5. Hohoho.


    saye lagi parah :) charge dah 5 jam tapi xfull jugak. sebabnya xon plug utama. ciskek.

    ReplyDelete
  6. miss lolly a.k.a luvfareda >>hahahaha..ciskek mmg kalo cam tu..hehehe..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!