En. Nazir

First Time Jumpa Aqil

Wednesday, July 14, 2010



Wah suka betul Aqil dengan Uncle ek hehehe. Ni la Aqil anak kawan saya Raziawati atau nama glamernya Yah. Dah masuk setahun dah Aqil baru ni berjumpa. Dalam 3 minggu lepas saya dan En. Nazir kebetulan bersarapan kat tempat yang sama dengan Yah dan family.

Terus je pelawa dia ke rumah. Baru saya tahu yang Yah tengah sarat mengandungkan anak kedua. Alhamdulillah rezeki dorang. Aqil dah nak dapat adik rupanya. Boleh tahan aktif si Aqil ni sampai mengah Uminya nak handle hehehe. Terhantuk meja pun dia relax je. Tak menangis pun. Cayalah Aqil hehehe.

Next time nak menjengah rumah baru Aqil pulak. Sekarang masih belum siap berkemas kata Uminya. Apa2 je la Yah. Tunggu je la kedatangan kitorang nanti.


©Hernee Nazir – Lepas ni entri pasal Ean pulak.. Mummy sila tabah melihat kemesraan anakmu bukan anakku nanti ye ;p

You Might Also Like

4 Th♥ught (s)

  1. weyyyy btul ke yah pregnant???... klu dah terhantuk meja pun relax mmg leh tahan ah tu miahaha

    ReplyDelete
  2. Mummy Dasy>> a'ah la long die snyap2 jek..tau2 dh nk bsalin dh..

    ReplyDelete
  3. ::cdot the dot::>>ye la sape kate xbgus?

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!