Myvi Limited Edition

Nak Myvi Limited Edition Pink Sebijik Boleh Tak?

Wednesday, July 07, 2010


Show Your True Colour!


Perodua nak keluarkan Myvi Limited Edition. Sangat cantik warna ni, actually bukan warna pink, warna sebenarnya ialah Dazzling Red. Adik beradik pink lah agaknya kan hehe pandai je saya ni.

Geram pulak tengok, sweet je kan warnanya.

Huwaaaa.. nak sebijik free boleh tak? ngeee~ Rasa macam lollipop pulak. Tiap2 hari saya nak pakai baju pink sebab nak sama warna dengan kereta. Gila! ;p



Myvi Limited Edition Technical Specification..



Interior & Exterior..



Features & Accessories..

Apa lagi yang berminat, cepat2 tempah. Limited edition ni. Jangan tunggu lama2 ;p

For more info boleh jengah website Perodua


©Hernee Nazir – Kalau saya merengek nak myvi pink adakah En. Nazir nak layan. Kalau layan pun maybe dia tak nak bawak kot. Sebab dia tak suka pink hehehe~

You Might Also Like

19 Th♥ught (s)

  1. sukanya.. tapi x dapat la nak beli.. baru je beli nov last year.. jeles2...

    ReplyDelete
  2. ayaakkk I autopublish ni kul 12am pasal myvi ni..warnanye cair meleleh airliur I tengok tau..

    ReplyDelete
  3. memang sesuai untuk wanita..:D

    ReplyDelete
  4. bulan lepas baru jer booking Myvi SE... skang dah kuar myvi LE ekkk kak... betul ker cantik myvi yang ni kak... alaaaaa nak tukar la camni....

    ReplyDelete
  5. u beli... i tumpang ok.. hehehee

    ReplyDelete
  6. illafira >>bli model die je..wat knang2an..heheh

    ReplyDelete
  7. Mummy Dasy>> u kn byk duit bli la..hehehe

    ReplyDelete
  8. hajarus>>lor ye ke..cube la kalo blh tukr..hehehe..murh sket LE ni dr SE kn..

    ReplyDelete
  9. Lyn Yusoff>>k jap i korek tbung aym jap aeh..hehehe

    ReplyDelete
  10. duit dah habis bukak butik, u beli i tumpang..u lagi berduit dr i ;p

    ReplyDelete
  11. Mummy Dasy>>o u dh invest utk butik ek..byk la i pnye duit..klau i byk duit i dh bli honda jazz pink trus..hehehe

    ReplyDelete
  12. Kamarul >>cheh..comel kedodolnye..cube bygkn..hehehe

    ReplyDelete
  13. I would like to exchange links with your site www.blogger.com
    Is this possible?

    ReplyDelete
  14. I would like to exchange links with your site www.herneenazir.com
    Is this possible?

    ReplyDelete
  15. Jemputan kelab Myvi Go2
    Khas pada pemilik myvi je
    Join sekaki
    Free

    ReplyDelete
  16. Jemputan kelab Myvi Go2
    Khas pada pemilik myvi je
    Join sekaki
    Free

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!