Frenz

Rozita Che Wan Bukan Anak Chef Wan Ya Nazam :)

Monday, July 26, 2010

Asal nama bapak Wan je dia nak bedal anak Chef Wan. 

Kesian betul kat mamat sorang tu.



Ini Rozita Che Wan ye Encik Nazam..




Yang ni pulak Serina anak Chef Wan..




Diorang bukan adik beradik, cuma nama ayahnya sama Wan2. Sila jangan salah orang lagi sebab saya penat nak terangkan. 

Eja betul2..

C.H.E.. Che.. W.A.N.. Wan, sama dengan CHE WAN..

C.H.E.F.. Chef.. W.A.N.. Wan, sama dengan CHEF WAN..

Muka confident habis tak nak kalah walaupun salah cessss. Kalau rasa tak hafal lagi, print gambar dorang letak kat meja kerja hehehe tak pun buat wall paper kat desktop ngeh2.


©Hernee Nazir – Mood sangat kedaung.. :(

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. hahaha..tengok muke pon dah jauh beza..lagi nak cakap dorang ni adik beradik..aiyakkk..!

    ReplyDelete
  2. ❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤>>hahaha..mslh2..

    ReplyDelete
  3. rozita che wan lg best .hahaa .

    ReplyDelete
  4. Chehhh!! Aku lak yg jdik bahan yer... Dah x tau nk watt lag mna... Tpi last week tgk anak chef wan gemok jer... La ni dlm gambar blog cik hernee yg bijaksana psl dia slim? X update yer? Jejoh!! :-P

    ReplyDelete
  5. skang serina tu pregnant, yg puan letak tu masa ngah hangat berchenta tu yg kurus...
    mmg jejoh si nazame... jauh bebeno

    ReplyDelete
  6. Mummy Dasy>>tu la..msuk angin tul mamat ni tau..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!