Cakar Ayam

Saya Memang Peminat Cakar Ayam

Friday, July 09, 2010


gambar cakar ayam ni sangat melelehkan air liur..
  CREDIT: HERE



Kalau balik kampung memang tak lupa singgah Salleh Foods beli kerepek dan cakar ayam. Dari kecik2 memang suka sangat makan cakar ayam sebab tu tulisan macam cakar ayam ngeee~

Semalam Kak Intan bagi sample cakar ayam jiran dia jual, saya rasa seketul terus order sebalang kecik ni. Sedap cakar ayam dia ni sebalang RM10. Rasa teringin nak belajar buat cakar ayam pulak hehehe. Ada sesiapa yang ada resepi cakar ayam terbaaeeeekk dari ladang?? Boleh share dengan saya. 




Inilah cakar ayam yang saya beli tu. Officemate yang nak rasa saya caj 20 sen seketul. *gila kedekut* hehehe. Acah je. Siapa nak ambil je la sebelum saya bawak balik rumah ni. Siapa cepat dia dapat rasa.



©Hernee Nazir – Tengah tunggu moist choc yang saya order dengan Kak Mira.. mana ni kak tak sampai2.. tekak dah terasa2 dah ni hehehe..

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. akak taktau resepi.. tau makan ajork.. hehehe..
    nampak sedappppp.... !!

    ReplyDelete
  2. dah lame hajar x makan cakar ayam ni... dulu memang minat sangat makan ni.. tapi skang ni dah lame xde jumpa org jual dah... huhuhu...

    ReplyDelete
  3. gilossss... lama giler x makan benda alah ni, harus g cari petang ni wakaka..

    ReplyDelete
  4. yang, zie mati² ingatkan kaki ayam td taw. rupenye sejenis kiuh/biskut ea...hiksss. sumpah zie x pernah mkn cakar ayam tuh. tp klo cakar ayam kaki ayam....perhhh favorite weh noks!!! haha

    ReplyDelete
  5. KTY PUN MINAT GILER KUIH CAKAR AYAM NIE..HUHUHUH..

    ReplyDelete
  6. lailasani>>hahaha..same la kte kak..mkn no 1..hehe

    ReplyDelete
  7. hajarus >>lor ye ke..kt sane xde jual ke jar?

    ReplyDelete
  8. Mummy Dasy >>klau nk kirim aku leh gak..tp isnin la bru dpt..

    ReplyDelete
  9. Redbloodsnow >>lor zie x pnah mkn ke? meh dtg smenanjung meh..hehehe

    ReplyDelete
  10. atty's>>oo akk mint gak aeh..best kn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!