Aerobik

Semangat Nak Aerobik Petang Ni Sebab......

Wednesday, July 28, 2010

.. ada sport shoes baru.. ngeee~




Setelah mengenyit2 mata dengan En. Nazir akhirnya dapat sepasang kasut ni. Kasut murah2 je pun, tak tergamak nak beli yang mahal2. Hernee kan kedekut hehehe. Setakat lepas buat aerobik dan jogging jadi la. Kasut yang lama pun dah terkopak tapaknya. Alasan kukuhkan nak dapat yang baru.

Apa yang paling penting, dapat warna PINK + PUTIH. Warna yang saya sangat suka ngeee~ Stokin pun warna pink. Petang ni dah macam Pink Panther, baju pergi kerja pun pink, t-shirt nak aerobik pun pink beserta track suit berline pink. Gila pink!

Thanks En. Nazir untuk kasut dan stokin pink :)

©Hernee Nazir – 3 hari bekerja yang sangat membahagiakan.. walaupun hat sengsara.. kaki atas meja ;p

You Might Also Like

7 Th♥ught (s)

  1. hajat belom sampai nak kasut yang macam tu... bukan tak de duit..tapi kasut susah nak cari yang saiz ngn kaki.. kasut wanita sye pakai saiz 3.tu pon susah yang amat nak carik...=(

    ReplyDelete
  2. wah comelnya new sport shoes...huhu teringin nak buy one hohoho uppss salam perkenalan...^___^

    Berita terbaru dari blog saya


    Release and shops
    Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
    Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

    ReplyDelete
  3. ❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ >>same la mule2 sy nk 1 kasut ni..tp xde saiz plak..yg ni bru ade saiz..

    ReplyDelete
  4. tiha >>hai tiha.. slm pknalan..hehehe..reader blog cdot kn? bli la 1..jom jogging same2 hehehe

    ReplyDelete
  5. fuh!!!
    happy berjogging...
    hehheeee

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!