Batrisyia Delights Cake

Tekak Terasa Nak Makan Cheese Tart

Tuesday, July 27, 2010

Blueberry Cheese Tart - image credit to Baker's Cottage

Dah seminggu terbayang2 cheese tart. Dah terasa lemak manis, masin cheese tart. Ada sesiapa nak belanja saya cheese tart?? Sila angkat kaki ;p Ye, awak yang angkat kaki tu cepat belanja saya cheese tart sekarang hehehe~

Haruskah saya mengorder cheese tart dengan Kak Siti? Rasa macam nak order tapi takut Kak Siti busy buat kuih raya. Oh saya dah cuba sms Kak Siti dan alhamdulillah dia masih terima tempahan. Thanks Kak. Hari Khamis dapatlah merasa cheese tart. Saya order 100 pcs. 50 pcs untuk makan sendiri, 50 pcs lagi nak bawak balik kampung untuk ibu mertuaku ngee~

Siapa2 nak buat tempahan boleh jengah Batrisyia Delights Cake.



©Hernee Nazir – Tak sabarnya nak tunggu esok sebab ada sesuatu yang saya tunggu.. tak sabar juga nak tunggu Khamis sebab nak makan cheese tart ;p

You Might Also Like

8 Th♥ught (s)

  1. alamak sedapnyer..
    terliur plak aiiii..
    takpe singgah bakers cottage ni nnti.. beli egg tart.. sedapppppp

    ReplyDelete
  2. cheese tart memang superb sedap =)

    ReplyDelete
  3. Lyn Yusoff >>hehehe..singgah jgn x singgah...hehe

    ReplyDelete
  4. ::cdot the dot::>>bgus tngok gmbr blh knyang x yah i blnje..hehe

    ReplyDelete
  5. Aini >>ye btul aini..x sbr nk mkn ni..hehe

    ReplyDelete
  6. uwaa....nak juga...tp nape ada telur dlmnyer..uwah...ku berptng dr mkan telur...sedih asedih...

    ReplyDelete
  7. uwaa....nak juga...tp nape ada telur dlmnyer..uwah...ku berptng dr mkan telur...sedih asedih...

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!