Bes Minuman Double Lion

Air Anggur Cap Double Lion.. Saya Suka!

Friday, August 20, 2010

Minggu lepas suruh En. Nazir belikan bes minuman berperisa anggur ni yang cap Double Lion. Nak Double Lion juga tak nak jenama lain. Jenama ni lah yang mak saya gunakan masa zaman kecil2 dulu. Lagi2 kalau nak buat air batu malaysia hehehe. Dari kecil memang suka sangat perasa anggur ni.




Inilah air anggur cap Double Lion tu. Dah 2 hari minum air ni untuk berbuka.




Saya suruh En. Nazir beli botol kecil je tapi dia beli botol besar. Tak apalah boleh guna lama sikit hehehe. Entah2 boleh sampai Raya nanti. Harga botol besar RM 4 ke RM4.80 macam tu la tak perasan sangat kat price tag tu.




Kalau yang belum pernah cuba apa2 perisa keluaran Double Lion bolehlah cari kat kedai2 runcit kawasan rumah anda. Biasanya makcik2 memang suka yang Double Lion ni. Oh tidak.. adakah saya dalam kategori makcik2??? hehehe. Ye la memang dah pangkat makcik pun.

Ok, hari ni tukar air lain pulaklah. Tapi belum ada idea ngeh2 :)


©Hernee Nazir – Akhir2 ni saya hilang semangat nak bekerja la.. :(

You Might Also Like

20 Th♥ught (s)

  1. air cap ni je la yg mampu nak beli dulu..huhuhu...dh lain packaging dia ye

    ReplyDelete
  2. hehe..pangkat makcik2 ek??

    lepas ni insyaAllah pangkat "MAK" pulak...aminnnnn

    ReplyDelete
  3. samela..kitorang adik-beradik dibesarkan dgn air ni :)

    ReplyDelete
  4. hajar pun mmg dr kecik dah diperkenalkan ngan perisa cap Double Lion nih kak... ;d

    ReplyDelete
  5. betultu brand memang tak main..hihihi..maklumla anak mak kena ikut cakap mak kan kan kan..=.=

    ReplyDelete
  6. sama lah.. tp dah lama xminum ni.. terus rasa balik keje nih nk g cari gak..

    ReplyDelete
  7. kalau awak dlm golongan makcik2...jd saya ni????

    ReplyDelete
  8. edy>>amin2..doakn akk jd mak lak pas ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. ita>>nk bwk siang2 ari..kantoi..hehehe

    ReplyDelete
  10. makdara TERDIVA>>ye ke..gimme 5..hehehe

    ReplyDelete
  11. hajarus>>gimme 10 jar..hehehe..best kan..

    ReplyDelete
  12. soclose2213 >>btul2..mnum je la ape yg mak bg..hehehe

    ReplyDelete
  13. ☺[ai][sUmi]☺Chan >>cpt cari b4 org lain rembat dlu..hehehe

    ReplyDelete
  14. ::cdot the dot:: >>awk golongn nenek kot..x pun moyang..hahahaha

    ReplyDelete
  15. Zairie Husin >>btul2..mmg layan..hehehe

    ReplyDelete
  16. cap ni laa yg paling sedap kalo perisa ape2...
    kakak sy yg meniaga pun rekemen yg ni... kalo nk wat dadih pun buleh guna yg cap ni jugak...
    cam nk beli jugak laa yg perisa anggur ni ptg ni.. terliur.. heheh

    ReplyDelete
  17. lailasani>>kan kak..yg ni gak yg sdap..ooo wat dadih sdap gune perisa double lion aeh,.

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!