Jusco

Cool Blog..Sejukkkan Tekak ;p

Tuesday, August 10, 2010

Hari Ahad sempat berjimba dengan Bariah. Dah lama tak berjalan dengan dia kebetulan En. Nazir tak ada, tu yang setuju je hehehe. Tujuan asal nak ke kedai Gee la tu. Tiba2 Bariah ajak teman ke Kip Mart nak jumpa kawan dia. Dha jumpa kawan dia kitorang pusing2 kejap dan singgah beli Cool Blog hehehe.




First time mencuba Oreo Blog. Agak tak berapa memberangsangkan rasanya mungkin sebab budak yang membuat ni tak senyum langsung jadi rasanya so so je la. Dah tu terus balik dan sempat singgah beli cempedak goreng. Gemuk2 cempedaknya sedap hehehe.





Dah nak balik dah ni. Bariah tak nak tunjuk muka pulak so saya yang excited sorang. Bariah ajak ke Jusco sekejap, saya pun layankan je la.



©Hernee Nazir – Sedang berusaha menghabiskan entri yang berkaitan dengan makanan :)

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. nmpk macam best je cool blog tue.
    packaging tue nmpk mcm menarik je.
    ingat nak juga tp dah kata rasa biasa je so x jd la. ehehhehe

    ReplyDelete
  2. oreo blog tak sedap. mcm pelik2 je rasa. Jadi konpius bila minum..haha. Choc blog jugak yg sedap =)

    ReplyDelete
  3. fmunyraz >>maybe perisa lain sedap kot..

    ReplyDelete
  4. Aini >>huwaaa..xtau die xsdap..nti nk try choc blog la..

    ReplyDelete
  5. For the help please use http://www.google.com

    ReplyDelete
  6. [url=http://www.clearskin.net/viewtopic.php?t=458&highlight=accutane ]accutane message boards [/url]
    http://www.clearskin.net/viewtopic.php?t=5248&highlight=accutane
    http://www.clearskin.net/viewtopic.php?t=466&highlight=accutane
    http://www.clearskin.net/viewtopic.php?t=458&highlight=accutane

    [url=http://www.clearskin.net/viewtopic.php?t=466&highlight=accutane ]accutane facts [/url]
    Since then, they have outsold every other major acne treatment, even though it is recognized as being only for those with severe cases of acne, because when compared to otherwise toxic levels of vitamin A in its original form, Accutane actually causes fewer side effects ironically enough

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!