Digital Photography Editing

Kemanakah En. Nazir Menghilang 2 Hari Minggu Lepas???

Thursday, August 12, 2010



Dia hilang bukan melarikan diri, dia hilang menuntut ilmu lagi hehehe. Kalau sebelum ni dengan Sifoo.com kali ini dengan Ikhwan Hadee pula. Hajat dihati nak mengikut jejak langkah En. Kamarul yang baru je habis berguru dengan Saiful Nang, tapi apakan daya budget belum cukup hehehe.




Ini gambar yang saya rembat dari memory card dia hehehe. First day, buat photo shoot kat istana lama, second day barulah masuk kelas yang diadakan di Universiti Teknologi Malaysia (UTM). 

Apa2 pun yang dia buat saya akan sokong, demi nak menambah dan memantapkan ilmu2 fotografi dan editing yang ada. Harap2 ianya akan berguna untuk masa akan datang.


©Hernee Nazir – Saya hanya berguru dengan En. Nazir je la..hehehe

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. uiks.. rembat gambar kite ae.. hehehhehe

    ReplyDelete
  2. Ajey Mahat >>ngeh2 ampunkn kmi pnunggu gua..hehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!