Favvy

Suka Sama Ini Beg Duit Pink Yang Comel

Monday, August 16, 2010




Souvenir dari majlis perkahwinan Akim & Eryn. Buka2 goodies bag tiba2 nampak beg duit comel berwarna pink ni. Saya sangat suka hehehe. Boleh simpan duit syiling banyak. Kalau zaman kanak2 dulu, raya dah boleh buat letak duit raya kan hehehe.Oh, sebelum terlupa thanks ya Eryn & Akim macam tahu2 je akak suka warna pink hehehe.

Entri ni memang tak ada motif, harap maklum ;p

©Hernee Nazir – Hari ni entri kontot2 sebab nak buat entri panjang2 gambar terlupa nak transfer dari kamera En. Nazir :)

You Might Also Like

10 Th♥ught (s)

  1. baru nak tanye ape MOTIP :P
    kak, jenguk2 blog ade new upload.. join la giveaway... :) pakse ni!!

    ReplyDelete
  2. cantik la...cute jek...kecik2...comel2...mcm i...

    ReplyDelete
  3. haaaa.. miera pon suke dompet gini..
    boleh buat boh wet syiling... comeii je...

    ReplyDelete
  4. saya dapat beg juga..beg PTP warna merah..siapa yang bagi ek??huhu

    ReplyDelete
  5. Diraz Online Store >>xde idea ni gee..hehehe

    ReplyDelete
  6. ::cdot the dot:: >u cute ke? kcik molek ke? cam x caye jek..hehehe

    ReplyDelete
  7. devoted lily♥ >>letak coins byk2 bwk gi kdai..comel kan..hehehe

    ReplyDelete
  8. edy>> uiksss sape ek??? xtau la..x knal pn..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!