Family

Beraya Di Rumah Mak Anjang

Wednesday, September 29, 2010

..sambung lagi cerita beraya.. huwaaaa.. banyak lagi gambar nak cerita. Bila malam je kat rumah rasa malas betul nak online. Draft2 tapi tak publish.

Ni hari raya yang ke 6. Balik je beraya hari ni saya dah tumbang. Terus demam 2 hari maybe sebab terlebih makan kuih raya agaknya hehehe.

Layankan je la gambar2 beraya kat rumah Mak Anjang ni. Penat nak bercerita ;p








Makan tengahari ditaja oleh Mak Anjang & family. Thanks ya. Lepas tu meneruskan usaha berhari raya ke rumah Tok Busu dan Pakcik Mat tapi dah tak larat nak bergambar sebab temperature badan semakin meningkat.

©Hernee Nazir – Nak buat entri luahan perasaan.. tapi tak tahulah terluah ke tak ni.. dah tak sanggup dah nak simpan.. nasib baik ada yang faham.. thanks kepada yang faham itu :)

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. posing biasa En N..
    mesti mcm tu...da bberape gambar aku tgk mcm tu..tinggi sgt kot.

    ReplyDelete
  2. wahh!!! cantik nyer rumah mak anjang!! mcm hotel!! nk dtg rayer leh? ;)

    ReplyDelete
  3. seed>>tu le psl..trade mark bru.. sib baik tnggi..klau gemuk pendek susah lak nk gandingkn ngn aku yg dh mmg pendek..hahaha

    ReplyDelete
  4. nazame>>ooo rumah die mmg deko2 cun2 gile..nk dtg blh je..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!