BP Mall

Mencari Baju Baru Untuk Cik Pinky

Thursday, September 02, 2010

Baju raya tuannya masih tak berbeli lagi, sibuk mencari baju untuk Cik Pinky hehehe. Dah terlanjur lalu depan All IT Store ni, saya pun menyinggah sekejap mencari beg berwarna pink. Tak nak warna lain nak pink juga. Ya, saya memang peminat pink!




Tengah konpius nak yang mana hehehe..




Akhirnya mata saya tersangkut pada yang ini. Bila minta pendapat En. Nazir, dia pun kata ok je. Suka.. suka.. :)



Yes! dah dapat pink idaman hati. Baju raya cik pinky dah ada, baju raya tuannya bila lagi?? hehehe



©Hernee Nazir – Hari ni tak berapa sihat.. bersin dah macam nak tercabut hidung dah ni huhuhu~

You Might Also Like

6 Th♥ught (s)

  1. JGN SMPI TERCABUT PLAK IDUNG KO YEK...

    ReplyDelete
  2. hernee,sejak bila lak ko suka pink?dulu bukan biru ke?hehehhe

    ReplyDelete
  3. Mummy Dasy >>mmg dh nk tcabut ni long oi..

    ReplyDelete
  4. anon>>aeh sapekah cik anon ni? biru pun sy suke..bis tu suami sy dh suke biru juga..jd sy kna suke pink tlebih..hehehe

    ReplyDelete
  5. kak... kita serupa.. hajar dr semlm xtau la dah berape puluh kali dok bersin... dr semalam hajar selesema + batuk + pening kepala + demam... adoi..

    ReplyDelete
  6. hajarus>>akk ni dh x larat gile jar..cam nk tumbang jek..

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!