Family

Misi Seterusnya.. Beraya Ke Rumah Pak Ngah

Thursday, September 23, 2010

Misi hari raya ke 4 diteruskan dengan beraya ke rumah Pak Ngah, abang arwah Mak di Felda Linggiu, Kota Tinggi. Kami pergi berlima dengan Pak Beng, sorang lagi abang arwah Mak yang sekarang tinggal dengan kami. Kalau dulu masa kecil2 rasa berzaman sangat nak sampai ke rumah Pak Ngah ni tapi sekarang rasa sekejap je.



Kami tiga beradik. Ana dan Ayu black & white, saya je yang ter'blue & white'



..berangan sekejap..



..gambar ramai2 dengan family Pak Ngah..



Pak Ngah dan Mak Ngah..



Pak Beng yang masih belum ada Mak Beng nya ;p



Pak Long dan Mak Long hehehe..


Lepas makan2 dan lepak2 sekejap kami berangkatlah balik. On the way balik tu En. Nazir terus je plan nak ke rumah sepupu dia Abang Rahim kat Taman Uda Utama. Jadi kami pun teruslah ke sana. Gambar tak sempat pula nak snap sebab fokus pada lemang yang terhidang ;p



©Hernee Nazir – Masa ni masih boleh bertahan lagi walaupun dah batuk dan selsema bermaharajalela :) Rasa penat nak bercerita.. kalau sumbat gambar je aci tak? hehehe~

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!