BP Mall

Rest N Go Station by Gintell

Thursday, September 02, 2010

Dah penat2 meronda, sebelum menuju ke parking lot, sempat menyinggah kat Rest N Go Station. Almaklumlah tak mampu nak beli kat rumah, jadi guna yang murah ni je la hehehe. Hilang juga sengal2 kaki dan badan.



Rest N Go Station by Gintell



RM1 untuk 3 minit
RM5 untuk 15 minit
RM10 untuk 30 minit


Kami ambil RM1 untuk 3 minit je. Saja nak test. 




Mula2 saja nak bergambar, tak masukkan lagi duit seringgit tu. Sekali hambik ko, menjerit2 mesin urut ni. Ada bunyi pulak, saya terus bangun dan duduk semula. Dah masukkan duit terus je dia beroperasi.




Ohhh.. sangat geli geleman.. saya memang penggeli sikit hehehe.



Pakcik ni steady je..


Habis 3 minit rasa macam tak puas pulak, kami terus tambah seringgit lagi hehehe. Lantaklah orang lalu lalang tengok. Siap bergambar bagai. Peduli apa kan. Buat tak tahu sudah hehehehe.




Last but not least, ni paksaan dari En. Nazir. Saya tak nak pun bergambar kat sini hehehe. Betul tak tipu, saya takut mata kat belakang tu hehehe. Habislah kena gelak kalau En. Nazir baca ngeh2.


©Hernee Nazir – Hari ni confirm tak masak.. badan tak larat gila.. malam ni confirm tumbang awal..

You Might Also Like

2 Th♥ught (s)

  1. salam ziarah..rugilah guna benda ni..sekejap ajer..nasib baik hb dah beli kerusi urut ni

    ReplyDelete
  2. kak ina kl>>sib baik mmg xde niat nk beli..hehehe

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!