Blog

Saya Yang Lambat - Blogger Sudah Ada Statistics Rupanya

Friday, September 03, 2010



Oh.. saya ketinggalan keretapi nampaknya. Baru hari ni saya perasan blogger dashboard dah ada STATS. Kesian2. Semuanya ada kat situ, overview untuk traffic sources, audience dan macam2 lagi. Jadi kalau pengguna blospot malas nak check kat website2 lain traffic blog anda, boleh je menjengah kat dashboard masing2 ya :)

Selamat mengecheck! :)


©Hernee Nazir – Saya dah sihat.. time to sleep ;p

You Might Also Like

5 Th♥ught (s)

  1. kita sendiri baru perasan tau tak... tu pun baca kat facebook entry awak nih... :D

    ReplyDelete
  2. shay >>hehehe..ingtkn sy je yg bru prasan..ngeh2..

    ReplyDelete
  3. STATS blogger ni tak show UV.. & show 10 details jer..

    ReplyDelete
  4. laa saya lagik laa ketinggalan.. ihiks.. selamat hari raya:)

    ReplyDelete
  5. Hernee....malu nak mengaku ni. Akak tak paham mcm mana nak 'baca' stats ni. : )

    ReplyDelete

Thanks 4 ur comment.. peace!

Advertise with us!